skönhetsprodukter

Hälsa & Skönhet på Södermalm

VARUMÄRKEN

DECLÉOR


Decléor är världsledande inom aromaterapin och produkterna är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgsextrakt, samt örter och lera.

 

De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen, vilket leder till naturlig och effektfull hudvård. Vissa är 100 % naturliga och rekommenderas även av Astma- och Allergiförbundet. Decléor tillverkas i Frankrike och har länge varit ett av de främsta märkena både på Spa och Skönhetssalonger världen över, så även i Sverige. De har också fått utmärkelsen "Kosmetikens Oscar" vid några tillfällen, bl.a för sin fina solserie.

Decleor.png

ALPHA PLUS


Må bättre, lev friskare.  Alpha Plus utvecklar vitaminer och mineraler av högsta kvalitet.

 

Över 100 000 vetenskapliga studier visar att de flesta människor mår bättre och blir friskare av att äta kosttillskott. Detta oavsett om man från början är frisk eller sjuk. Att välja kosttillskott av hög kvalité som kroppen tar upp, är att investera i sin hälsa nu och framåt!

Alphaplus.png

EMMA S.

Emma S. skincare är ett svenskt hudvårdsmärke, grundat av Emma Wiklund.
Emmas hudvård är baserad på väldokumenterade, säkra och effektiva ingredienser. Produkterna har samma förebyggande, behandlande och vårdande egenskaper som de produkter Emma själv alltid har använt under sin karriär som modell.

 

Sortimentet innehåller flera ansiktsvårdsserier som alla är specifikt utvecklade för att passa olika åldrar, hudtyper och problem. I serien hittar du även doft och kroppsvård.

EmmaS.png

ELIXIR


Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterade effekter på ålderstecken och andra vanliga hudproblem. Serien är sammansatt av produkter med hög koncentration av dokumenterade aktiva ingredienser. Elixir Cosmeceuticals ger märkbara och synliga resultat på huden. När du använder produkterna normaliserar du hudens naturliga funktioner vilket ger en ungdomlighet och lyster till huden.

 

Ingredienser som t.ex A-vitamin, glykolsyra, mandelsyra, antioxidanter och enzymer upprätthåller och bibehåller hudens hälsa. Filosofin är att bibehålla sund och frisk hud, korrigera skador och förebygga framtida skador.

 

Grundtanken är att huden ständigt förändrar sig, därför skräddarsys hudprogram som passar just ditt hudtillstånd. Istället för att fokusera på "hudtyper", ser man till hudens tillstånd som hela tiden förändrar sig genom åren och de olika årstiderna.

Elixir.png

CND SHELLACK
 

CND-Shellac-Logo-309x215.jpg

LIGHT ELEGANCE


LOGO1_1058x.jpg

LILLY NAILS
 

images.jpeg

HOLISTIC
 

logo.png

OWAY

oway.png