top of page
elixir_edited.jpg

Hälsa & Skönhet på Södermalm

KEMISK PEELING

 

Alla ansiktsbehandlingar är individuella. De varierar beroende på hudtyp och inleds alltid med en personlig hudanalys för att få rätt behandling just för dina behov.

 

Vi erbjuder olika typer av ansiktsbehandlingar för en rad olika hudproblem så som: 

 • Känslig hy

 • Acne/Fet hy 

 • Torr, glåmig och uttorkad hy

 • Solskadad hy

 • Stora porer 

 • Fina linjer 
   

Efter en behandling så blir din hy klar och ren och din huds ton och struktur förbättras. Ansiktsbehandlingen ökar cirkulationen och minskar muskelspänningar.

CA_Profiler_4.0.jpg

Auktoriserad hudterapeut, Cidesco
Medl. av Sveriges hudterapeuters riksorganisation

Diplom.jpg
SHR.jpg

KEMISK PEELING FÖR ALLA TYPER AV HUDTILLSTÅND

Kemisk peeling är en djupverkande ansiktsbehandling som ger väldigt bra resultat. Du får en frisk, len och vacker hud. Vi använder oss av produkter från Elixir Cosmeceuticals som innehåller hög koncentration av dokumenterade aktiva ingredienser. Behandlingen ger märkbara och synliga resultat, produkterna normaliserar hudens naturliga funktioner vilket föryngrar och ger lyster till huden.

Behandling passar dig med: 

 • Torr hud med fina linjer/rynkor

 • Akne/oren hud,

 • Grov/solskadad hud, pigmentfläckar och inåtväxande hårstrån.

 • Passar även "normal" hud och de flesta med känslig hud.

Denna ansiktsbehandling rekommenderas att göra i kur. Behandlingen innefattar förutom hudanalys, rengöring, prepping och förberedande produkter samt olika slags syror utifrån hudtillstånd och önskemål. Du får en avslappnande akupressur under pågående verkningstid. Avslutningsvis neutraliseras huden och behandlas med lämpligt serum, vårdande fuktkräm samt  UVA/UVB skydd.

Behandlingen tar ca 45 min.
 

Elixir Cosmeceuticals är en hudvårdsserie utvecklat av norska hudläkare, den innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser som t.ex A-vitamin, olika typer av fruktsyror så som glykolsyra, mandelsyra, samt antioxidanter och enzymer som upprätthåller och bibehåller hudens hälsa. Filosofin är att bibehålla sund och frisk hud, korrigera skador och förebygga framtida skador. Istället för att fokusera på hudtyper, ser vi till hudens tillstånd, som hela tiden förändras genom åren och de olika årstiderna.


ca 45 min, 1100 kr

KEMISK PEELING

Kemisk peeling är en djupverkande ansiktsbehandling som ger resultat. Du får en frisk, len och vacker hud. Vi använder oss av produkter från Elixir Cosmeceuticals som innehåller hög koncentration av dokumenterade aktiva ingredienser. Behandlingen ger märkbara och synliga resultat på huden, produkterna normaliserar hudens naturliga funktioner, vilket föryngrar och ger lyster till huden.

Behandling passar dig med:

 • Torr hy med fina linjer/rynkor

 • Acne/oren hud

 • Grov/solskadad hud, pigmentfläckar och inåtväxande hårstrån

 • Passar även "normal" hud och de flesta med känslig hud
   

 

Denna ansiktsbehandling rekommenderas att göra i kur. Behandlingen innefattar rengöring, prepping och pensling med glykolsyra. Applikationstid från 5 minuter, beroende på styrka och hudtillstånd. Du får en avslappnande hårbottenmassage under pågående peeling. Avslutningsvis neutralisering, Hyaluronic serum, fuktkräm samt  UVA/UVB skydd. Behandlingen tar ca 30 min.
 

Produkterna från Elixir Cosmeceuticals innehåller Ingredienser som t.ex A-vitamin, olika typer av fruktsyror så som glykolsyra, mandelsyra, samt antioxidanter och enzymer upprätthåller och bibehåller hudens hälsa. Filosofin är att bibehålla sund och frisk hud, korrigera skador och förebygga framtida skador. Istället för att fokusera på hudtyper, ser vi till hudens tillstånd, som hela tiden förändras genom åren och de olika årstiderna.


ca 45 min, 1100 kr

KEMISK PEELING ANTI-AGE/PIGMENTERAD HUD

FÖRSTÄRKT MED RETINOL (A-VITAMIN)


Resultatinriktad hudvårdsbehandling med produkter från Elixir Cosmeceuticals, som innehåller hög koncentration av dokumenterade aktiva ingredienser. Kemisk peeling är en djupverkande ansiktsbehandling som ger resultat. Du får en frisk, len och vacker hud.


Behandlingen har bra effekt på de flesta hudtillstånd. Torr hud med fina linjer/rynkor, acne/oren hud, grov/solskadad hud, pigmentfläckar och inåtväxande hårstrån.
Förstärkta behandlingar med hög koncentration av A-vitamin kan göras när huden vant sig vid kemiska behandlingar. Ännu mera djupverkande, lystergivande och med en strålande välmående hud som resultat. Rekommenderas  att göra i kur.

 

Behandlingen innefattar hudanalys, rengöring, prepping och förberedande produkter samt olika slags syror utifrån hudtillstånd och önskemål. Du får en avslappnande akupressur under pågående verkningstid. Avslutningsvis neutraliseras huden och behandlas med lämpligt serum som förstärker resultatet ytterligare, samt vårdande fuktkräm och UVA/UVB skydd.

Behandlingen tar ca 45 min.

 

Elixir Cosmeceuticals ger märkbara och synliga resultat på huden, produkterna normaliserar hudens naturliga funktioner, vilket föryngrar och ger lyster till huden. Ingredienser som t.ex A-vitamin, olika typer av fruktsyror så som glykolsyra, mandelsyra, samt antioxidanter och enzymer upprätthåller och bibehåller hudens hälsa. Filosofin är att bibehålla sund och frisk hud, korrigera skador och förebygga framtida skador.


Istället för att fokusera på hudtyper, ser vi till hudens tillstånd, som hela tiden förändras genom åren och de olika årstiderna.


Tid: ca 45 min, 1300 kr. 

bottom of page