top of page
IMG_6857.JPEG

Om oss

Vi som driver CA & Company Camilla & Annelie har en lång vänskap sedan barnsben och ett yrkesliv som egenföretagare, med 25 år vardera inom hälsa och skönhet.


Vår trivsamma fina salong finns på Södermalm, där Du alltid får ett varmt bemötande. Vi har tagit till vara på den familjära, hemtrevliga känslan och kombinerat detta med professionella behandlingar.


I rofyllda behandlingsrum ger vi Dig möjlighet att stänga av tid och rum - en chans att varva ner och sätta Dig själv i centrum. Genom vår mångåriga erfarenhet, samt att vi vidareutvecklar våra kunskaper regelbundet, kan du lugnt känna dig trygg i våra händer.


CA & Company är sedan maj 2016 en sammanslagning av företagen
Annelies Skönhetskammare och Framgångsrik Hälsa.

ANNELIE ENGLUND

 

Allt började med ett presentkort i födelsedagspresent… Jag fick en behandling på en hudvårdssalong och kände bara "WOW… Det här vill jag också pyssla med!" Jag har också alltid haft ett stort intresse för människor och omsorg, så mitt yrkesval föll sig ganska naturligt. Sagt & gjort, det blev till slut hudterapeututbildningen på Beauty Therapist School och jag examinerades 1997.


Jag har även mångårig erfarenhet som modell där jag jobbat aktivt med agenturer både i Sverige och utomlands, vilket ställde en hel del krav på mitt utseende. Den pressen som det innebär att vara modell,  i kombination med pubertal ålder, ledde till en hel del problem med hyn, vilket stressade mig och "stress-acne" var ett faktum. Trasslig hud, i kombination med att jag tycker om att ta hand om människor, har lett till att jag verkligen vill jobba med det jag gör. Det är roligt att kunna hjälpa andra, roligt att få andra att må bra. Det är också väldigt tacksamt att gå till jobbet!


1997 efter examen, blev jag erbjuden att ta över Anna-kliniken, som då var Decléors agentur-salong. Den drev jag under tre år och flyttade därefter verksamheten till Södermalm 2001.


Jag startade Annelies Skönhetskammare, där jag har trivts fantastiskt bra under 15 år.
Nu är det en ny fas och jag har slagit mig samman med Camilla, min barndomsvän och kollega sedan 2014. Vi har bildat bolag och ”slagit våra påsar ihop” och bedriver numera vår gemensamma salong CA & Company på Folkungagatan 89. Otroligt spännande, inspirerande och roligt att få gå vidare och göra något nytt, men ändå få kunna fortsätta göra det som jag trivs så himla bra med!


Kontakt: annelie@cacompany.se
Mobil: 073-503 39 81

CA_Profiler_4.0.jpg
  • Auktoriserad hudterapeut, Cidesco

  • Medl. av Sveriges hudterapeuters riksorganisation

SHR-Logga_1.png
Cidesco.gif
Annelie

CAMILLA LINDQVIST

 

Jag trodde aldrig jag skulle vilja byta yrkesinriktning - jag som verkligen stormtrivdes med mitt arbete inom reklam och försäljning och gillade mina härliga kollegor. Efter 7 år med högt tempo och många deadlines blev dagarna alldeles för stressiga, och jag började fundera på att helt byta riktning. Eftersom jag själv älskade att få massagebehandlingar och unnade mig det minst 2 ggr i månaden, väcktes det intresset för kropp och själ vid liv.


1996 utbildade jag mig till idrottsmassör och driver sedan 24 år tillbaka mitt eget företag. Jag insåg snabbt att jag var inne på helt rätt spår och utbildade mig vidare till zonterapeut och även inom kort till kostrådgivare & hälsocoach. För att kunna erbjuda ett större utbud inom hälsa utbildade jag mig till Qi gonginstruktör samt SOMA MOVE & medicinsk hormonyoga lärare. Det holistiska synsättet på hälsa är så inspirerande och utvecklande att arbeta utifrån. From 2015 erbjuder jag och min kollega Fia Larzon även Hälsoresor till Grekland. Jag har nu from april-2018 tagit min examen till Diplomerad kinesiolog, vilket ger mig fördjupad kunskap om kroppens fantastiska samspel som helhet. Sedan februari 2021 är jag certifierad handledare i sorgbearbetning. Kursen frigjorde en massa ny energi inom mig, och gav mig nya ”verktyg” att jobba vidare med efter min egen förlust av min son. Ett viktigt meningsfullt arbete och jag ser fram emot att hjälpa andra i sorg. 

Jag drivs av att inspirera och hjälpa/coacha människor att må lite bättre, vilket är fantastiskt kul, bonusen blir att jag själv och mina kunder blir piggare och friskare. Att ta ett steg i taget och se vår hälsa som ett långsiktigt "projekt" gör att det blir lättare och mycket roligare att utvecklas.
Jag och min fantastiska barndomsvän Annelie har nu efter 20 år i branschen öppnat salong tillsammans, CA & Company Hälsa och Skönhet AB. Vi öppnade portarna i maj 2016. Det är så inspirerande och kul att få arbeta under samma tak.


Kontakt: camilla@cacompany.se
Mobil: 070-795 43 23

CA_Profiler_4.03.jpg
  • Certifierad Idrottsmassör

  • Certifierad handledare i sorgbearbetning.

  • Diplomerad Kinesiolog

  • Certifierad Zonterapeut

  • Diplomerad kostrådgivare.

  • Diplomerad Soma Move och Mind instruktör 

  • Medicinsk-HormonyYogalärare för Ellen Engvall

Camilla

TEREZA PARANOS

 

Att få arbeta som Medicinsk fotterapeut, med människor, omsorg och beröring, och att på något sätt kunna bidra till en annan människas välmående, är för mig en stor glädje. Jag är diplomerad Medicinsk fotterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och driver idag Fothälsan Madre Terra. Mina behandlingar ges inom medicinsk fotvårdsterapi, fot- och underbensmassage.


För mig är helheten i fokus, att skapa en förståelse för åkommors ursprung och att sedan behandla, förebygga och vid behov ge individuella råd för egenvård, för ett långsiktigt välmående för kropp och själ. Naturens rytm är en av mina främsta ledstjärnor i mitt arbete och vardag.


Det finns en storhet med våra fötter, att förstå sig på deras funktion och betydelse litet mera och ge dem omsorg i vardagen, är en vacker upptäckt på flera sätt.

Kontakt: tereza@fothalsanmadreterra.com
Webb: www.fothalsanmadreterra.com
Mobil: 073-673 40 98

CA_Profiler_4.05.jpg
  • Medlem i yrkesorganisationen Sveriges Fotterapeuter

Sveriges fotterapeuter.jpg
Tereza

PETRA PÄIVIÖ

 

Redan som liten drömde jag om att bli frisör. Jag tog alla tillfällen jag kunde, till att vara i en frisörsalong och fixa med andras hår. Många familjemedlemmar blev lidande på vägen ;) Jag minns fortfarande känslan när jag i högstadiet fick möjlighet att ”prya” på en frisörsalong – en positiv stark känsla som jag fortfarande bär med mig. Där och då visste jag att det var frisör jag ville bli. Intresset för hår och utseende hade jag sedan länge med mig, ju äldre jag blev, desto större blev också intresset för människan.


Efter min treåriga gymnasieutbildning på S:t Eriks frisörlinje arbetade jag flera år som frisör och tog sedan steget vidare och utbildade mig till addictolog (beroendeterapeut). Jag har efter detta fortsatt arbeta som frisör eftersom det är just kombinationen att möta människan som jag fick en fördjupad kunskap genom addictolog utbildningen, och få möjlighet att göra den människan fin i håret som är så fantastiskt givande och kul.


Efter ett längre uppehåll som föräldraledig till tre barn, ser jag nu så otroligt mycket fram emot att förverkliga ännu en dröm - att få vara frisör och egenföretagare - och arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta medarbetare och terapeuter med olika inriktningar på CA & Company. 


Kontakt: petrapaivio@me.com
Mobil: 070-710 33 63

CA_Profiler_4.07.jpg
Petra

JANE MEDLE NORDVALL

 

Jane heter jag och har jobbat som nagelspecialist sedan år 2000. Har gått min grundutbildning hos Scandinavian Manicure School (naglar.com). Jag jobbar med märken som Creative, Light Elegance, Backscratchers, Shellac och IBX.


Mitt motto är "Fina och hållbara naglar". Jag har som mål att göra mina kunder nöjda och att de går från salongen med ett leende från öra till öra.


Kontakt: jane@janesnailcare.se
Mobil: 070-476 23 38

CA_Profiler_4.09.jpg

ANETTE JOHANSSON 

Jag har varit intresserad av träning och hälsa hela mitt liv. Jag har varit fri-idrottare i 16 år. Spelat innebandy på hög nivå och varit både tränare och lagledare i mina barns aktiviteter.

Jag skolade om mig till Hälsocoach år 2020 från att ha arbetat som ekonomiassistent i 15 år. Jag är certifierad PT, kostrådgivare samt massör, masserar i klassisk svensk helkroppsmassage samt utbildad

Lymfflödesmassör utb Axelsons Institute. Idag arbetar jag också på ett Gym som PT och Gruppträningsinstruktör.

Att få ge råd och dela med mig av mina erfarenheter till människor som av det kan få en bättre hälsa

och vardag ger mig både energi och inspiration. Att få människor att förstå att man kan må bättre av

att hjälpa sig själv med små medel som träning, kost och massage, det kan göra livsförändringar.

Jag trivs jättebra på denna lilla mysiga salong som har bred kunskap och erfarenheter.

Kontakt: anejoh@outlook.com

Mobil: 070 913 08 32

CA_Profiler_dec23_ljus.jpg
Jane
Anette

LOTTA HYLANDER

Jag är är legitimerad specialistsjuksköterska sedan 1995 och har lång erfarenhet av

injektionsbehandlingar.

Är även sedan många år instruktör i injektionsteknik på

REBS (Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige). Tidigare har jag drivit egen klinik i Södertälje men

frilansar nu i egenskap av Master Injector. 

Självklart använder jag alltid CE-märkta produkter av högsta kvalitet. Jag ser helheten tillsammans med

dig som kund och gör upp en plan med målet att uppnå bästa resultat.

Ett resultat som är skräddarsytt för just dig.

Kontakt: lotta@tweakments.se 

Mobil: 076 186 09 09

@tweakments.se

CA_Profiler_dec23_ljus2.jpg
Lotta

MIA HADADI

 

Jag började klippa redan som 14-åring. Intresset för yrket växte fram med tiden och finns även i familjen då min morfar var frisör.  

Jag åkte till London 1993 och utbildade mig på Vidal Sassoon Academy School . 

Efter 20 år med egen salong var det dags för en förändring och jag sålde salongen och började hyra stol. I mitt yrke är mötet med människor intressant och spännande . 

Jag gör det mesta inom hår som klippningar, färgningar, slingor,

permanent och hårförtjockning/förlängning i keratin.  

Det är viktigt för mig att göra uppdateringar inom yrket då jag åker på kurser och går på visningar minst 2 ggr/år! 

Jag stortrivs med att göra mina kunder fina och glada och ser även dom som mina levande reklampelare! 

Från hösten 2023 kommer jag vara med i teamet på CA & Co. Välkomna! 

Kontakt: miah_h@hotmail.com

Mobil: 073-984 21 18

CA_Profiler_dec23_ljus3.jpg
Mia
bottom of page