top of page
Pedikyr

Medicinsk fotvård

CA_Profiler_4.05.jpg

För frågor, välkommen att höra av dig direkt till Tereza Paranos,  0736-73 40 98


Vänligen notera att om du har nagellack på naglarna ta gärna bort det innan besöket för Medicinsk fotvård, då det ger mer utrymme och tid för behandlingen/massagen.

MEDICINSK FOTVÅRD - KLASSISK

Förebyggande och avhjälpande behandling som inleds med ett vårdande fotbad. Därefter följer nagel och hudvård, samt avlägsnas ev. förhårdnader och liktornar. Vid behov behandlas även nagelsvamp, sprickor och nageltrång. Avslutas alltid med en välgörande fotmassage i stillhet.  

60 min

MEDICINSK FOTVÅRD + 15 MIN FOT / UNDERBENSMASSAGE

Som Medicinsk fotvård men med förlängd avkopplande fot/underbensmassage i stillhet.    


75 min

MEDICINSK FOTVÅRD + 30 MIN FOT / UNDERBENSMASSAGE   

Som Medicinsk fotvård men med en förlängd avkopplande och välgörande fot/underbensmassage. Våra underben kallas även för "kroppens andra hjärta", dessa och fötterna återfår ny energi och spänst.

 

90 min

MEDICINSK FOTVÅRD I STILLHET

Som Medicinsk fotvård men med stillhet i fokus. Stillhet, vila och bara vara för kunden sätts i fokus under behandlingen. Att luta sig tillbaka..och blunda. Du inbjuds att låta mobiltelefonen vila och ge dig utrymme för en välgörande paus.  
      

Du blir inbäddad i en mjuk filt, en ögonkudde med lavendel finns tillgänglig att använda för en änmer avkopplande känsla. Vi börjar med ett skönt fotbad med peeling därefter följer samtliga moment som i behandlingen Medicinsk fotvård. Behandlingen rundas av med en fördjupad välgörande fotmassage och en accent eterisk olja.

75 min

DELBEHANDLING

Välkommen att boka en delbehandling, ett specifikt område behandlas som t.ex nageltrång, liktorn, vårtor, nagelsvamp eller nagelklippning.

 

30 min

MEDICINSK FOTVÅRD INKLUSIVE LACKNING

Medicinsk fotvård inklusive lackning av naglar, med valfritt nagellack från salongen, eller ett lack som du tar med själv (med baslack och överlack).

 

90 min

MEDICINSK FOTVÅRD - HEMBESÖK

Jag tar med allt material som behövs. Behandlingen anpassas till varje kund och inleds med ett vårdande och uppmjukande fotbad. Därefter följer klippning, slipning av naglar, ev. förhårdnader, liktornar tas bort. Vid behov behandlas även nagelsvamp, vårtor, sprickor och nageltrång. Avslutas alltid med en välgörande fotmassage i stillhet. Kontakta oss via telefon för bokning av hembesök.      

                                                                                                      
Offert

UNDERBENS- OCH FOTMASSAGE

Välgörande och avkopplande massage som gör att ben och fötter återfår sin energi och spänst.  

30 min 

MEDITATIV FOTMASSAGE ​

En stilla massage som ger avspänning, stillhet, vila och energi. Massagen fokuserar på specifika linjer och områden på foten som är kopplade till vår rygg inom reflexologi/zonterapi. Ett område där stor potential för kroppens naturliga återhämtning finns. Påminner om den taktila massagen där en mjuk och grundad rörelse öppnar upp för avkoppling och helande.


30 min 

SILICONBEHANDLING / ORTHOS

En förebyggande avlastning formas av ”franskt silicon” och anpassas till ditt specifika behov. T.ex för att avlasta tryck mellan tår. Justering av avlastning ingår.              

 

45 min

bottom of page