top of page
Pedikyr

Hälsa & Skönhet på Södermalm

MEDICINSK FOTVÅRD

 

För frågor, välkommen att höra av dig direkt till Tereza Paranos,  0736-73 40 98


Vänligen notera att om du har nagellack på naglarna ta gärna bort det innan besöket för Medicinsk fotvård, då det ger mer utrymme och tid för behandlingen/massagen.

CA_Profiler_4.05.jpg

MEDICINSK FOTVÅRD - KLASSISK

Förebyggande och avhjälpande behandling som inleds med ett vårdande fotbad. Därefter följer nagel och hudvård, samt avlägsnas ev. förhårdnader och liktornar. Vid behov behandlas även nagelsvamp, sprickor och nageltrång. Avslutas alltid med en välgörande fotmassage i stillhet.  

 

60 min / 675 kr

MEDICINSK FOTVÅRD + 15 MIN FOT / UNDERBENSMASSAGE

Som Medicinsk fotvård men med förlängd avkopplande fot/underbensmassage i stillhet.    

                                                                                           
75 min / 775 kr

MEDICINSK FOTVÅRD MED 30 MIN FOT / UNDERBENSMASSAGE 

  

Som Medicinsk fotvård men med en förlängd avkopplande och välgörande fot/underbensmassage. Våra underben kallas även för "kroppens andra hjärta", dessa och fötterna återfår ny energi och spänst.      

                                                                                                                                                             
90 min / 970 kr

MEDICINSK FOTVÅRD I STILLHET

Som Medicinsk fotvård men med stillhet i fokus. Stillhet, vila och bara vara för kunden sätts i fokus under behandlingen. Att luta sig tillbaka..och blunda. Du inbjuds att låta mobiltelefonen vila och ge dig utrymme för en välgörande paus.  
      

Du blir inbäddad i en mjuk filt, en ögonkudde med lavendel finns tillgänglig att använda för en änmer avkopplande känsla. Vi börjar med ett skönt fotbad med peeling därefter följer samtliga moment som i behandlingen Medicinsk fotvård. Behandlingen rundas av med en fördjupad välgörande fotmassage och en accent eterisk olja.

                                                                               

75 min / 820 kr      

DELBEHANDLING

Välkommen att boka en delbehandling, ett specifikt område behandlas som t.ex nageltrång, liktorn, vårtor, nagelsvamp eller nagelklippning.

 

30 min / 430 kr

MEDICINSK FOTVÅRD INKLUSIVE LACKNING

Medicinsk fotvård inklusive lackning av naglar, med valfritt nagellack från salongen, eller ett lack som du tar med själv (med baslack och överlack).

 

90 min / 860 kr

MEDICINSK FOTVÅRD - HEMBESÖK

Jag tar med allt material som behövs. Behandlingen anpassas till varje kund och inleds med ett vårdande och uppmjukande fotbad. Därefter följer klippning, slipning av naglar, ev. förhårdnader, liktornar tas bort. Vid behov behandlas även nagelsvamp, vårtor, sprickor och nageltrång. Avslutas alltid med en välgörande fotmassage i stillhet. Kontakta oss via telefon för bokning av hembesök.      

                                                                                                      
från 1000 kr

UNDERBENS- OCH FOTMASSAGE

Välgörande och avkopplande massage som gör att ben och fötter återfår sin energi och spänst.    

                                                                               
30 min / 550 kr

 

MEDITATIV FOTMASSAGE 

En stilla massage som ger avspänning, stillhet, vila och energi. Massagen fokuserar på specifika linjer och områden på foten som är kopplade till vår rygg inom reflexologi/zonterapi. Ett område där stor potential för kroppens naturliga återhämtning finns. Påminner om den taktila massagen där en mjuk och grundad rörelse öppnar upp för avkoppling och helande.


30 min / 550 kr

SILICONBEHANDLING / ORTHOS

En förebyggande avlastning formas av ”franskt silicon” och anpassas till ditt specifika behov. T.ex för att avlasta tryck mellan tår. Justering av avlastning ingår.              

 

45 min / från 550 kr

bottom of page