top of page
NBE 1000.jpg

NBE 1000

Annelie Englund
  • Auktoriserad hudterapeut, Cidesco

  • Medl. av Sveriges hudterapeuters riksorganisation

SHR-Logga_1.png
Cidesco.gif
VAD ÄR NBE 1000? 

NBE 1000 är revolutionerande skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp. Resultatinriktade behandlingar som är ljuvliga och resultaten syns direkt! Effektivt-smärtfritt-hållbart. 


Med NBE-utrustning utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar. Det är helt utan nålar, smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system, vilket gör resultaten otroligt hållbara.

VAD NBE 1000 KAN BEHANDLA: 

  • Hudföryngring och lyft

  • Rynkor, Rynkreducering

  • Acne Ärr 

  • Fettvävnad och celluliter 

  • Lugnar ytliga kärl m.m

ANSIKTE BASIC

I behandlingen ingår : 

Rengöring, NBE-behandling samt avslutande kräm.


45 min

ANSIKTE DELUX

I behandlingen ingår: 

Rengöring, enzympeeling, NBE-behandling, peel of mask, nackmassage, samt avslutande kräm. 

ca 80 min

ANSIKTE KOMBO

I behandligen ingår: 

Rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplockning, NBE-behandling, peel off mask, nackmassage samt avslutande kräm.


ca 1 tim 45 min

NBE-BEHANDLINGEN REKOMMENDERAS I KUR!


-10% RABATT vid köp av kur x 5 ggr  

-15% RABATT vid köp av kur x 10 ggr.
Exempel mixad kur ansikte: 1 ggr Kombo, 1 ggr Deluxe, 3 ggr Basic.


Hals
Dekolletage
Stuss
Mage
Muskelbehandling 30 min
Muskelbehandling 60 min

VAD ÄR NBE FÖR SLAGS BEHANDLING?

NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE-utrustning utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar. Det är helt utan nålar, smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system, vilket gör resultaten otroligt hållbara.

HUR FUNGERAR EN NBE 1000 BEHANDLING? VAD HÄNDER I KROPPEN UNDER BEHANDLINGEN? 

De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en frikton uppstår, vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då igång immusystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan celler (detoxfiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade  produkterna fungerar tillsammans med NBE som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs, triggar det igång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden, för att reducera acnen.

ÄR BEHANDLINGEN SÄKER? 

NBE är en 100% säker behandlingsmetod. Den är till och med gynnsam för kroppens egna biologiska system.

VAD ÄR DET FÖRVÄNTADE RESULATET EFTER EN NBE BEHANDLING? 

I ansiktet är det möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Vid acne eller Rosacea-behandling är det möjligt även där, att se förbättring redan efter första behandlingen. Efter ca 3-5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och Rosacea tonas ner avsevärt.

 

Ytterligare information finner du här:
www.nannic.se

bottom of page