top of page
image0.jpeg

PRX-T33

Annelie Englund
 • Auktoriserad hudterapeut, Cidesco

 • Medl. av Sveriges hudterapeuters riksorganisation

SHR-Logga_1.png
Cidesco.gif

PRX-T33 är en djupgående antiagebehandling, en säker och effektiv hudföryngring. Det är en unik biorevitaliserande anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden.

När vi åldras så sker det successivt en nedbrytning av hudens funktioner, bland annat försämras hudens förmåga att producera talg, vilket ger huden ett försämrat barriärskydd. Huden blir allt tunnare, elasticiteten minskar och hudens förmåga att binda fukt försämras vilket resulterar i torrare hud.

Behandlingen är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkan på huden, vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat.

PRX-T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent. Rekommenderas i kur.

Behandlingstid ca 30-40 min.

 

PRX-T33 gör följande:

 • Reducerar rynkor och fina linjer

 • Stimulerar hudens egna kollagenbildning

 • Skapar djup återfuktning och glow

 • Återskapar hudens fyllighet

 • Reducerar ärrbildning

 • Reducerar pigmentfläckar

 • Jämnar ut hudtonen

 • Ökar cellförnyelsen   

 

PRX-T33 är en nålfri biorevitaliserande antiage-behandling och används i direkt anslutning till Microneedling, vilket leder till ökad kollagenstimulering, återskapar hudens fyllighet, reducerar rynkor/linjer och främjar bla jämnare hudton. Tillsammans ger kombinationsbehandlingar både högre och mer långtidsverkande effekt än var och en enskilt.

Behandlingstiden vid en kombinationsbehandling är ca 75-90 min.

ANSIKTE

ANSIKTE & HALS

ANSIKTE, HALS & DEKOLLETAGE

KOMBINATIONSBEHANDLING DERMAPEN4 + PRX-T33:

 

MICRONEEDLING ANSIKTE +PRX-T33

MICRONEEDLING, ANSIKTE, HALS + PRX-T33

MICRONEEDLING, ANSIKTE, HALS, DEKOLLETAGE + PRX-T33

Rubrik 5
IMG_6073.jpg

Vad innehåller PRX-T33:

 • TCA (Triklorättiksyra) är en kraftfull syra som effektivt cellförnyar och har god förmåga att reducera oönskade pigmenteringar. Dessutom verkar TCA aktivt kollagenstimlerande och strukturförbättrande.

 • Väteperoxid finns naturligt i huden och har till uppgift att främja hudens helandeprocess och är en viktig del i hudens immunförsvar. Väteperoxid verkar naturligt antibakteriellt, reparerande och strukturförbättrande.

 • Kojic syra produceras av olika svamparter och verkar både pigmentutjämnande samt hudrevitaliserande.

_media_296609_prx-t33-fo-re-efter-webb.jpg

Såhär går behandlingen till:

PRX-T33 appliceras efter väl rengjord hud. Med en speciell massageteknik appliceras den patenterade lösningen lager för lager för att mätta och nå hudens djupare lager. Antal lager beror på hudens aktuella kvalitet och indikation. Lösningen neutraliseras, barriärstärkande kräm appliceras och behandlingen avslutas med en IceMask som stabiliserar pH-värdet och ökar kollagenproduktionen.

Efter var behandling utesluts all ordinarie hudvård som man har hemma och ersätts med obligatorisk (och i behandlingen inkluderad) WiQo eftervård som optimerar behandlingens biorevitaliserande effekt genom dess pH-balanserande effekt. Eftervården används ca 6 dagar morgon och kväll och ökar effekten av behandlingen.

Efter behandlingen får huden en uppstramning och ökad lyster, effekten är omedelbar. Huden blir fräscht rosig, fuktfylld och mättad. Linjer/rynkor har mjukats upp. PRX multifunktionella egenskaper verkar nu långsiktigt aktivt mot hudens åldrande.

bottom of page