IMG-6746.jpeg

Hälsa & Skönhet på Södermalm

KOST, VIKT- & HÄLSOCOACHING
Gör något idag som ditt framtida jag kommer tacka dig för!

 

Vill du satsa på ditt välmående och din hälsa, men vet inte riktigt var du ska börja?

 

Mitt mål är att inspirera och motivera dig till en hälsosammare livsstil där resultatet är ett piggare, friskare och gladare DU! 

 

Jag coachar dig att gå ner i vikt utan att banta, att börja träna för att bli piggare och vara på topp, och hitta en näringsrik kost som håller oss friska och alerta utan att stressa kroppen.

 

Vi jobbar även med andningstekniker/övningar som du får med dig vid behov. Kost-viktcoachingen innefattar hälsoprofilbedömning med hjälp av tanitavågen där vi mäter nuvarande staus som vikt, muskelmassa, fettprocent, metaboliska ålder.

CA_Profiler_4.03.jpg

KOST OCH VIKTCOACHNING - UPPSTART 75 MIN

DIN PERSONLIGA VIKT-OCH HÄLSOCOACH - Bli pigg och kom i balans med rätt kost -motion mental träning!

 1. Hälsoprofilbedömning
Hälsoprofilen ger en överblick över din nuvarande fysiska status, och används som grund för utformningen av ditt specifika kost och motionsprogram.

Hälsoprofilbedömningen innehåller:
- Kroppssammansättning via en specialvåg. Vi mäter vikt, fettprocent, vattenmängd och uppskattad muskelmassa.
- Speciellt utformat hälsoformulär vid mag- och ledbesvär

2. Kostrådgivning
Vid kostrådgivningen gör vi en analys av din nuvarande kosthållning. Vi lägger upp en individuellt anpassad "kostplan" så du kan komma igång med hur en optimal dag kan se ut utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Vi pratar bra råvaror men inga färdiga recept. 

3. Motionsplanering
Utifrån hälsoprofilen går vi igenom vilken form av träning/motion som passar just dina behov. Vi lägger upp ett detaljerat träningsplan i syfte att det skall bli ett så framgångsrikt resultat för dig som möjligt.    

Du sätter ditt personliga hälsomål. Du blir coachad hela vägen fram till ett friskare och mer målmedvetet liv.

75 min, 820 kr

KOST OCH VIKTCOACNING - UPPFÖLJNING

Vi följer upp ditt hälsomål, viktkoll, motiverande coaching,samt skrivövningar för att fortsätta lyckas med dina hälsomål som kost, träning och
återhämtning.

 

40 min, 620  kr

PERSONLIG HÄLSOCOACHING PÅ DISTANS
-Nystart 2021, SKAPA BÄTTRE VANOR.

Vill du satsa på ditt välmående och din hälsa, men vet inte riktigt var du ska börja?

 

Mitt mål är att inspirera och motivera dig till en hälsosammare livsstil där resultatet är ett piggare, friskare och gladare DU! 
 

Boka en 60 min coaching med Camilla! Ord pris 650 kr. Boka in dig i februari och få 20% RABATT! skriv februari-rabatt i bokningen.
 

Har du kommit ifrån dina vanliga rutiner och svårt att komma igång med bra vanor igen?

 

Många har efter ett år med att arbeta hemma kommit ifrån sina vanor och bra rutiner. Så nu erbjuder jag coaching via zoom eller på salongen.

 

Jag coachar dig att få en struktur igen. Du sätter tydliga mål och delmål. Vi utgår från de 4 hörnstenarna i hälsohjulet! Kost-motion-mentalträning-återhämtning.

 
60 min 650 kr

Röster om denna viktcoaching

"Det är med enkla medel jag har kunnat gå ner i vikt ca 18 kg på 14 veckor. Jag har upptäckt ny mat tack vare återhållsamhet som programmet förordat. Det är inte slutet om något mindre lämpligt skulle slinka ner. Jag känner mig yngre och lättare på många sätt. Allt har blivit lättare. Enda bekymret är att garderoben är hemskt stor nu..."
Jaak Arendi, 51 år

"Du har höjt min energinivå med flera hundra procent. Har precis kommit hem efter en timmes promenad med hunden. Jag vägde mig i morse och hade då kommit under 105 kg. Men det viktigaste är att du har lyckats vända min tidigare destruktiva tankebild till någonting helt annorlunda. Jag ser numera livet som någonting fantastiskt och inte som tidigare som ett problem. Jag ser fram mot vår nästa träff..."
Henrik Sabelström, 47 år