Skärmklipp 2016-04-28 00.15.27
För frågor, välkommen att höra av dig direkt till Tereza Paranos  0736-73 40 98
Vänligen notera att om har du nagellack på naglarna så rekommenderas att det tas bort innan besök för Medicinsk fotvård, då det ger mera utrymme och tid för behandling/massage.
Medicinsk fotvård - klassisk
Förebyggande och avhjälpande behandling som inleds med ett vårdande fotbad. Därefter följer nagelvård samt avlägsnas ev. förhårdnader och liktornar. Vid behov behandlas även nagelsvamp, sprickor och nageltrång. Behandlingen anpassas till varje kunds enskilda behov, likaså rekommendationer för egenvård. Avslutas alltid med en välgörande fotmassage i stillhet. 
60 min, 590 kr
 
Inkl. lackning.
Lackning av naglar med valfritt nagellack från salongen, eller ett lack som du tar med själv.
75 min, 650 kr
Medicinsk fotvård - maskulin
Behandlingen anpassas till mannens fot som kan tendera att t.ex ha en varm vardagsmiljö relaterat till jobb/fritid eller idrott. En förebyggande och avhjälpande behandling för fortsatta aktiva och välmående fötter. Behandlingen inleds med ett vårdande fotbad. Därefter följer nagelvård samt avlägsnas ev. förhårdnader och liktornar. Vid behov behandlas även nagelsvamp, vårtor, sprickor och nageltrång. Avslutas med en välgörande fotmassage i stillhet.
60 min, 590 kr
Medicinsk fotvård - delbehandling
Om du bara vill ha hjälp med ett specifikt område som t. ex nagelklippning, vårtor, liktornar, förhårdnader, nagelsvamp, hälsprickor eller nageltrång. Fotbad ingår.
30 min, 350 kr
Medicinsk fotvård - hembesök
Jag tar med allt material som behövs. Behandlingen anpassas till varje kund och inleds med ett vårdande och uppmjukande fotbad. Därefter följer klippning, slipning av naglar, ev. förhårdnader, liktornar tas bort. Vid behov behandlas även nagelsvamp, vårtor, sprickor och nageltrång. Avslutas alltid med en välgörande fotmassage i stillhet. Kontakta oss via telefon för bokning av hembesök.
fr. 900 kr
Medicinsk fotvård - med underbensmassage                               
Medicinsk fotvård (klassisk/maskulin) enligt ovan, men med en välgörande förlängd fot och underbensmassage.
Se beskrivning av massagen nedan.
90 min, 900 kr
Underben- och fotmassage
Välgörande och avkopplande massage som gör att ben och fötter återfår sin energi och spänst. Behandlingen inleds med ett fotbad med efterföljande massage som löser spänningar i benen, ökar cirkulationen och mjukar upp fötterna. 
30 min, 400 kr
Siliconbehandling/Orthos                                                
En avlastning i silicon formas och anpassas efter ditt specifika behov. T.ex för att stödja upp en tå som lägger sig snett under granntån, trycket på tån skapar ofta en öm punkt. Detta kan förebyggas och unvikas genom att använda en siliconavlastning som istället rätar ut tån på ett naturligt sätt. Justering av avlastning ingår. 
       45 min, fr. 500 kr