Skärmklipp 2016-04-28 00.15.27

Välkommen till oss!

loading...
Vår trivsamma fina salong finns på Södermalm, där Du alltid får ett varmt bemötande. Vi har tagit till vara på den familjära, hemtrevliga känslan och kombinerat detta med professionella behandlingar.

I rofyllda behandlingsrum ger vi Dig möjlighet att stänga av tid och rum - en chans att varva ner och sätta Dig själv i centrum. Genom vår mångåriga erfarenhet, samt att vi vidareutvecklar våra kunskaper regelbundet, kan du lugnt känna dig trygg i våra händer.

CA & Company är sedan maj 2016 en sammanslagning av företagen Annelies Skönhetskammare och Framgångsrik Hälsa.
Allt började med ett presentkort i födelsedagspresent… Jag fick en behandling på en hudvårdsalong och kände bara "WOW… Det här vill jag också pyssla med!" Jag har också alltid haft ett stort intresse för människor och omsorg, så mitt yrkesval föll sig ganska naturligt. Sagt & gjort, det blev till slut hudterapeututbildningen på Beauty Therapist School och jag examinerades 1997. 
 
Jag har även mångårig erfarenhet som modell där jag jobbat aktivt med agenturer både i Sverige och utomlands, vilket ställde en hel del krav på mitt utseende. Den pressen som det innebär att vara modell,  i kombination med pubertal ålder, ledde till en hel del problem med hyn, vilket stressade mig och "stress-acne" var ett faktum.
 
Trasslig hud, i kombination med att jag tycker om att ta hand om människor, har lett till att jag verkligen vill jobba med det jag gör. Det är roligt att kunna hjälpa andra, roligt att få andra att må bra. Det är också väldigt tacksamt att gå till jobbet!
 
1997 efter examen, blev jag erbjuden att ta över Anna-kliniken, som då var Decléors agentur-salong. Den drev jag under tre år och flyttade därefter verksamheten till Södermalm 2001.
Jag startade Annelies Skönhetskammare, där jag har trivts fantastiskt bra under 15 år.

Nu är det en ny fas och jag har slagit mig samman med Camilla, min barndomsvän och kollega sedan 2014. Vi har bildat bolag och ”slagit våra påsar ihop” och bedriver numera vår gemensamma salong CA & Company på Folkungagatan 89. Otroligt spännande, inspirerande och roligt att få gå vidare och göra något nytt, men ändå få kunna fortsätta göra det som jag trivs så himla bra med!
 
Kontakt: annelie@cacompany.se
Mobil: 073-503 39 81
 
Auktoriserad hudterapeut, Cidesco
Medl. av Sveriges hudterapeuters riksorganisation

Jag trodde aldrig jag skulle vilja byta yrkesinriktning - jag som verkligen
stormtrivdes med mitt arbete inom reklam och försäljning och gillade mina
härliga kollegor. Efter 7 år med högt tempo och många deadlines blev
dagarna alldeles för stressiga, och jag började fundera på att helt byta riktning.

Eftersom jag själv älskade att få massagebehandlingar och unnade mig det minst 2 ggr i månaden, väcktes det intresset för kropp och själ vid liv.

1996 utbildade jag mig till idrottsmassör och driver sedan 24 år tillbaka mitt eget företag. Jag insåg snabbt att jag var inne på helt rätt spår och utbildade mig vidare till zonterapeut och även inom kort till kostrådgivare. För att kunna erbjuda ett större utbud inom hälsa utbildade jag mig till Qi gonginstruktör samt Soma move & mindinstruktör. Det holistiska synsättet på hälsa är så inspirerande och utvecklande att arbeta utifrån. From 2015 erbjuder jag och min kollega Fia Larzon även Hälsoresor till Grekland. Jag har nu from april-2018 tagit min examen till Diplomerad kinesiolog, vilket ger mig fördjupad kunskap om kroppens fantastiska samspel som helhet.

Jag är så lycklig över att jag bestämde mig för att helt byta yrkesinriktning, då jag drivs av att inspirera och hjälpa människor att må lite bättre, vilket är fantastiskt kul, bonusen blir att jag själv och mina kunder blir piggare och friskare. Att ta ett steg i taget och se vår hälsa som ett långsiktigt "projekt" gör att det blir lättare och mycket roligare att utvecklas.

Jag och min fantastiska barndomsvän Annelie har nu efter 20 år i branschen öppnat salong tillsammans, CA & Company Hälsa och Skönhet AB. Vi öppnar portarna i maj 2016. Det är så inspirerande och kul att få arbeta under samma tak.

Kontakt: camilla@cacompany.se
Mobil: 070-795 43 23

Certifierad Idrottsmassör,
Europeiska massageakademin.
Diplomerad Kinesiolog
Sabine Rosén Utbildningar
Certifierad Zonterapeut, Kairons Reflexologiskola.
Diplomerad kostrådgivare, Paulúns näringscenter.
Diplomerad Soma Move och Mind instruktör för
Linus och Cecilia 

Att få arbeta som Medicinsk fotterapeut, med människor, omsorg och beröring, och att på något sätt kunna bidra till en annan människas välmående, är för mig en stor glädje. Jag är diplomerad Medicinsk fotterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och driver idag Fothälsan Madre Terra. Mina behandlingar ges inom medicinsk fotvårdsterapi, fot- och underbensmassage. 

För mig är helheten i fokus, att skapa en förståelse för åkommors ursprung och att sedan behandla, förebygga och vid behov ge individuella råd för egenvård, för ett långsiktigt välmående för kropp och själ. Naturens rytm är en av mina främsta ledstjärnor i mitt arbete och vardag. 

Det finns en storhet med våra fötter, att förstå sig på deras funktion och betydelse litet mera och ge dem omsorg i vardagen, är en vacker upptäckt på flera sätt.


Kontakt:
tereza@fothalsanmadreterra.com
www.fothalsanmadreterra.com
Mobil: 073-673 40 98

Medlem i yrkesorganisationen Sveriges Fotterapeuter

Efter att ha jobbat på kontor större delen av mitt vuxna liv beslöt jag mig för att sätta mig i skolbänken igen och läsa till Massageterapeut. Jag började på Axelsons Gymnastiska Institut 2007 och kursen avslutade med diplomering och certifiering 2008.

Min massagekarriär började jag med att jobba för ett uthyrningsföretag som jag arbetade för i några månader. Jag insåg ganska snabbt att jag ville vara "min egen"  för att kunna styra mina tider själv så jag startade mitt företag Body in Control som jag fortfarande driver.
Förutom att jag är masserar så jobbar jag med:

  • Koppning, koppan skapar ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud.
  • Lymfmassage, mild terapi för ökad cirkulation i bl a muskler och hud.
  • Bindvävsmassage, mjukar upp bindväven, ökar blodcirkulationen och frigör slaggprodukter i kroppen.
  • Revolving, en form av muskeltöjning.


Kontakt: ann-sofie@bodyincontrol.se
Mobil: 070-815 42 97

PETRA PÄIVIÖ

Redan som liten drömde jag om att bli frisör. Jag tog alla tillfällen jag kunde, till att vara i en frisörsalong och fixa med andras hår. Många familjemedlemmar blev lidande
på vägen ;) Jag minns fortfarande känslan när jag i högstadiet fick möjlighet att ”prya” på en frisörsalong – en positiv stark känsla som jag fortfarande bär med mig. Där och då visste jag att det var frisör jag ville bli.


Intresset för hår och utseende hade jag sedan länge med mig, ju äldre jag blev, desto större blev också intresset för människan.

Efter min treåriga gymnasieutbildning på S:t Eriks frisörlinje arbetade jag flera år som frisör och tog sedan steget vidare och utbildade mig till addictolog (beroendeterapeut). Jag
har efter detta fortsatt arbeta som frisör eftersom det är just kombinationen att möta människan som jag fick en fördjupad kunskap genom addictolog utbildningen, och få möjlighet att göra den människan fin i håret som är så fantastiskt givande och kul.

Efter ett längre uppehåll som föräldraledig till tre barn, ser jag nu så otroligt mycket fram emot att förverkliga ännu en dröm - att få vara frisör och egenföretagare - och arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta medarbetare och terapeuter med olika inriktningar på
CA & Company. //Petra

Kontakt: petrapaivio@me.com
Mobil: 070-710 33 63 

Välkommen till mig på Söder!
Jag heter Anki och är diplomerad nagelteknolog. Jag har gått min utbildning hos Professionails och arbetade tidigare med deras produkter. Numera använder jag mig utav Light Elegance produkter, samt Shellac och IBX.


För mig är det viktigt att kunden är i fokus, och av mig får du ett bra bemötande, ett engagerat och professionellt utfört nagelarbete.

Jag lägger ned mycket omsorg och tid på att du ska få hållbara naglar.
Vid frågor är du välkommen att höra av dig! 070-763 33 38 //Anki

Kontakt: ankiakc@gmail.com

JANE MEDLE NORDVALL

Jane heter jag och har jobbat som nagelspecialist sedan år 2000.

Har gått min grundutbildning hos Scandinavian Manicure School (naglar.com).
Jag jobbar med märken som Creative, Light Elegance, Backscratchers, Shellac och IBX.

Mitt motto är "Fina och hållbara naglar". Jag har som mål att göra mina kunder nöjda och att de går från salongen med ett leende från öra till öra. //Jane

Kontakt: jane@janesnailcare.se
Mobil: 070-4762338 

Dana Vronska

Jag har alltid varit intresserad av min hud och sedan tonåren har jag själv gått regelbundet på salong, för att bla behandla min tonårsacne.  Jag kände redan då, att det var hudterapeut jag ville bli som vuxen!
 
Jag har jobbat med skönhet och hälsa sedan 2004 och gjorde min hudterapeut-utbildning i London.  Efter utbildningen blev jag kvar och lämnade mitt hemland Lettland.  I London bodde jag under femton år och arbetade som hudterapeut och verkade även som chef för ett hälso och skönhetsinstitut.
 
Jag flyttade till Stockholm 2017 och har verkligen “hittat hem”! Jag trivs jättebra här och försöker lära mig det svenska språket så fort det bara går. Jag studerar svenska flera gånger i veckan och jag utforskar vackra Stockholm på fritiden. När jag flyttade hit fick jag anställning på Njuta Spa i Nacka strand och nu har jag tagit steget till att bli egenföretagare, vilket är superspännande!
 
Jag trivs väldigt bra i den här branschen och tycker om att jobba med människor. Det är ett väldigt tacksamt arbete och jag mår som bäst när jag kan vara behjälplig med att få kunder att känna sig fräscha, välmående och när det blir fina resultat. Jag ser till individen och skräddarsyr alltid mina behandlingar därefter.
 
Mina specialiter är främst ansiktsbehandlingar, klassisk kroppsmassage, vaxning och framför allt brasiliansk vaxning. Jag hoppas få träffa dig framöver och jag lovar att du kommer bli väl omhändertagen av mig! // Dana